Vormgeven aan dat diepe verlangen

geplaatst in: Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Video | 0

vormgeven“Wat zich in mij wil ontwikkelen krijgt nu alle ruimte”. Dat schreef ik in een eerdere blog over mijn eigen pad in mijn levensloop.

En wat is dat dan, dat zich wilde ontwikkelen? En hoe geef je daar vorm aan?

Ontwikkeling

Die ontwikkeling beschreef ik in m’n vorige blog over ‘Jezelf opnieuw uitvinden’. Die ontwikkeling heeft zo’n 10 jaar genomen. Jaren waarin ik andere dingen deed waarmee ik m’n brood verdiende. Wanneer ik nu al die ervaringen met elkaar verbind, dan is het pad dat me hier gebracht heeft heel logisch.

Zo gaat dat eigenlijk altijd, vergelijk het maar met de prikplaatjes van kinderen. Wanneer je alle punten met elkaar verbindt, dan wordt het beeld helder en zie je het grote geheel.

Vormgeven

Vormgeven aan een idee, het was niet voor het eerst dat ik dat deed. Deze keer heb ik er geen heel plan voor geschreven maar ben gewoon aan de slag gegaan. Omdat het niet de eerste keer is, is het ook niet meer zo ingewikkeld. Ik kan vertrouwen op aan de ene kant m’n intuïtie, maar ook op alle ervaring in het vormgeven van ideeën.

Begin dit jaar bouwde ik de website ‘healing touch voor dier en mens’. En ik volgde het stramien zoals ik dat met ‘IJlan’ en ‘Ingrid Langen’ had gedaan: blogjes schrijven, vlogjes maken en daarmee naar buiten treden. Een publiek opbouwen en, het belangrijkste, behandelingen doen.

Valkuil

Gewoon beginnen met klanten. Is dat zo gewoon? Heel vaak ben je geneigd te denken dat je nog  niet genoeg weet, nog niet genoeg ervaring hebt, eerst nog iets moet leren of iets anders moet doen. Zo kan je verzanden in meer opleidingen, plannen, huisstijlen en websites  maken.

En dat is een flinke valkuil. Want juist door het aan de slag gaan met daadwerkelijke klanten (ook al betalen ze in het begin misschien nog niets/weinig) geeft je het gevoel en het zelfvertrouwen dat dit is wat je wilt doen. En dat je het best kunt.

Zo verging het mij tenminste. ‘Gewoon’ aan de  slag met dieren. Het wat heel spannend en nog steeds ben ik iedere keer weer blij verrast als dat wat ik doe ook echt effect heeft. M’n rationele brein vind het nog lastig te snappen.

Dieren en mensen

Naast de dieren ben ik ook mensen gaan behandelen. Vanuit de stelling dat dieren en mensen helemaal niet zo verschillend zijn als we vaak denken. In de video hieronder vertel ik over die ‘nieuwe’ ervaringen die ik opdeed met mensen. Vooral door het aan m’n eigen lijf te ondervinden, werd de overtuiging dat er écht iets gebeurt, bekrachtigd.

Alles gaat met minder moeite

Moeitelozer: dat is het woord dat nu bij me opkomt. Door die healing touch behandelingen (ik doe ze regelmatig bij mezelf) gaat alles met minder moeite. Niet dat alles goed gaat, integendeel! Maar juist die tegenvallers neem ik met meer gemak. Dat is wat me nu opvalt: dat alles met meer gemak gaat. Ik raak niet meer zo snel uit m’n evenwicht.

De combinatie van opstelling en healing touch

Dat is wat het voor je kan doen, de combinatie van een opstelling met healing touch. In de video hieronder leg ik uit waarom ik het zo’n bijzonder krachtige aanpak vind. Je pakt op verschillende fronten de negatieve energie in je systeem aan.

Dat maakt dat alles met meer gemak gaat.

Dat maakt dat je de ontwikkeling die je nodig hebt, ook kunt laten plaatsvinden.

Dat maakt dat je dat wat zich wil manifesteren ook vorm kunt geven.

Het maakt je een evenwichtiger mens. En gelukkiger ook.

Is dit waar jij naar opzoek bent? Meer balans en veerkracht in je leven? Om die nieuwe richting ook daadwerkelijk vorm te geven? Dan weet je nu wat daarbij kan helpen. Maak dan een afspraak.

Meer over healing touch voor mensen en dieren vind je hier.

Gerelateerde artikelen
Jezelf opnieuw uitvinden
Wat wil zich ontwikkelen in je leven
Veranderingen en cirkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.