Doe dit en voel je snel weer beter

geplaatst in: Levenskunst, Persoonlijke ontwikkeling, Video | 0

 

Opstellingen en energetische technieken maken onderdeel uit van het arsenaal aan gereedschappen dat ik inzet om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Omdat ik uit ervaring weet dat je niet verder komt met je bedrijf als je niet goed in je vel zit.

De energetische tip die ik je laat zien in deze video is afkomstig uit mijn ‘Healing Touch for Animals’ opleiding. Nu denk je misschien ‘ik ben toch geen beest’? De technieken uit HTA werken ook uitstekend voor mensen en een aantal van mijn klanten hebben dat al ervaren.

Nou heb ik het vaak over ‘bedrijf’ omdat de meeste van mijn klanten ondernemer zijn. Ook wanneer je dat niet bent, maak je veranderingen mee in je leven. Veranderingen die veel onzekerheden met zich mee kunnen brengen. Ook dan kun je de tips die je hier kunt vinden, goed gebruiken. Ze zijn in feite universeel.

Energetische tip

Je somber en verlamd voelen is helemaal niet fijn. En erin wegzinken nog veel minder. Toch overkomt het ons allemaal wel eens. Dat het allemaal even niet wil en je het liefst met een deken over je hoofd en met een goed boek in je bed blijft.

Het moet na een nachtje slapen dan wel weer beter zijn. Is dat niet het geval, dan zit je energetisch in de dip. Dan heeft je energiesysteem een opkikker nodig.

Ik ga je zo een energetische tip geven die je daar snel bij kan helpen.

Die veranderingen brengen ook onzekerheden en twijfels met zich mee. Soms kost het dan heel veel moeite om dan toch door te zetten op je nieuwe weg. Je energiesysteem heeft ook onderhoud nodig, vooral in zulke situaties. Met de eenvoudige techniek die ik je zo zal laten zien, is dat precies wat je doet: onderhoud.

Begeleiding

Dit soort tips maken ook onderdeel uit van mijn mentorprogramma. Want ik kijk niet alleen vanuit de inhoud naar je, maar ook vanuit je menszijn. Daar gaat het uiteindelijk om: mensontwikkeling.

Heb je behoefte aan een mentor, een begeleider op jouw juiste pad? Maak een afspraak voor een kennismaking.

Meer informatie over mentoring vind je hier.

Dan nu de techniek: deze kun je volgen in de video hierboven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.