Van wens naar werkelijkheid met de kracht van je gedachten

Waar we misschien nooit bij stil staan is dat je binnenwereld alles is wat je hebt. Daar gebeurt het. Alles wat je denkt, voelt, wilt en doet dat komt vanuit die binnenwereld. Dan is het zaak om daar goed orde op zaken te houden.

Dat is het uitgangspunt van dit 30-dagen programma. Een krachtige methode van 30 dagen die je meer inzicht geeft in je eigen doe- en denkpatronen. En daarmee helpt de baas te worden over je gedachten. Er zijn veel invalshoeken voor ‘gedachtekracht’ maar alle ideeën daarover hebben één ding gemeen: je hebt focus nodig om dat wat je werkelijk wilt te realiseren.

En focus krijgen en houden is momenteel lastig. De toekomst is heel onzeker, er gebeurt zoveel in de buitenwereld. Hoe blijf je rustig, maak je keuzes en volg je jouw eigen pad zo goed mogelijk? Wat er gebeurt in de buitenwereld, daar heb je geen invloed op. Wat er gebeurt in je binnenwereld, daar kun je wel iets aan doen.

Naast die focus helpt het om ’s avonds terug te blikken om je gedachtepatronen beter te leren kennen. Ook dat is onderdeel van dit e-book.

Wanneer je dit ritueel dagelijks doet, gedurende minimaal 30 dagen (maar beter nog een aantal maanden), dan ga je veranderingen in je leven waarnemen. Je  leert jezelf, je patronen en je verlangen beter kennen. Dat verrijkt je leven enorm.

Dus vul hieronder je voornaam en e-mail adres in en krijg het e-book in je inbox.

{a1871ar39956}