Intensive Soulsearch van twee dagen.

Stem af op jezelf. Ontdek wat je echt wilt.

Deze zomer sta je voor een keuze. Jij bepaalt hoe straks jouw Nieuwe Normaal eruit ziet. Ga je terug naar het oude? Naar de hectiek en de stress die we tijdelijk konden ontsnappen? Of maak je gebruik van de reset die het leven je nu biedt? Zodat je kiest voor wat je echt wilt. Voor wat jij belangrijk vindt. Het is aan jou. Kies je voor een overvol of een vervullend leven?

De zomer van 2021 is het uitgelezen moment om helder te krijgen hoe jij het nieuwe normaal voor jezelf gaat inrichten. Welke richting geef jij je leven? Welk tempo past bij jou? In de Summer of Magic stem je af op je innerlijk kompas en bepaal jij je eigen koers.

Ben jij dit?

 • Ben je niet echt blij dat er steeds meer mag en kan? Kun je die nieuw verkregen vrijheid niet 100% omarmen? En voel je je daar schuldig over?
 • Zie je op tegen de periode ná de zomer? Wanneer ‘alles weer mag’ snel verandert in ‘alles weer moet’.
 • Voel je misschien angst of paniek wanneer je denkt aan het oude normaal. Aan de dagelijkse hectiek, de stress?
 • Maak je je zorgen of je dat allemaal wel aankunt? Wil je het eigenlijk wel aankunnen?
 • Heb je in de afgelopen periode gezien dat het ook anders kan. En wil je dat vooral behouden?
 • Vraag je je af hoe je kunt voorkomen dat je overspoeld raakt? Wegdrijft bij jezelf?
 • Wil je ontdekken wat je nu echt wilt? En hoe je dit in het nieuwe normaal organiseert en vast kunt houden?

Dan is de Tweedaagse Intensive Soulsearch “Summer of Magic” helemaal voor jou!

Het magische programma

De Summer of Magic biedt jou twee dagen vol inspiratie, bezinning en inzichten. Je ontdekt verschillende magische instrumenten waarmee je weer regie krijgt op wat voor jou belangrijk is. Bovendien kun je in september/oktober deelnemen aan een reflectie-sessie online.

Het magisch kompas

Met het magisch kompas ontdek je wat jij belangrijk vindt. Wat geeft jou wind in de zeilen? Hoe bepaal je de koers? En welke tegenstromen kom je tegen?

De magische archetypen

De magische verhalen van de archetypen brengen je op een diepere laag van weten en voelen. Ze laten je zien wat je mag loslaten en wat er meer aandacht vraagt.

Magische opstelling

In een systemische opstelling ervaar je wat er speelt op onbewust en emotioneel vlak. Wat beweegt of blokkeert jou op weg naar je hartsbestemming?

Magisch kwadrant

In het Magisch kwadrant komen alle onderdelen te samen. Je ontdekt je eigen magie door te spelen met de keuze vrijheid die je zelf creëert. Jij bepaalt en pakt het roer van je leven.

Vier magische instrumenten die helderheid geven over de koers die jij wilt varen. Het nieuwe normaal wordt Jouw Normaal.

Voor sterke vrouwen

De tweedaagse Intensive is geschikt voor sterke vrouwen, die zelf vorm willen geven aan hun nieuwe normaal.  Sterke vrouwen, in loondienst of zelfstandig ondernemend, die de weg naar binnen willen bewandelen om zicht te krijgen op de eigen magie. Zelfbewust, zelfverzekerd en vol vertrouwen naar een vervullend leven.

Door sterke vrouwen: je begeleiders

Klementine Vis en Ingrid Langen: we kennen elkaar al jaren en hadden opeens de magische ingeving om deze ‘summer of magic’ te ontwikkelen.

Klementine Vis, leef!coach voor vrouwen

Als sterke, hardwerkende vrouw, kun je jezelf heel gemakkelijk kwijtraken. Je verliezen in alle rollen die je hebt. In alle ballen die je hoog houdt. In al het zorgen wat je doet. Klementine daagt vrouwen uit om het eigen gedrag, gedachten, emoties, patronen, te onderzoeken. Ze leert hen hoe ze weer verbinding kunnen maken met zichzelf. Zo ontstaat ruimte voor bewuste keuzes, meer evenwicht en vertrouwen in de toekomst.

Sinds 2007 coacht en adviseert zij ondernemende vrouwen over hun onderneming, hun marketingcommunicatie en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2018 is zij StiR geregistreerd bewustzijnscoach en biedt begeleiding op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.

Ingrid Langen, mentor bij veranderingen.

Bij veranderingen in je leven, in je bedrijf, in je werk zorgt Ingrid voor helderheid. Zodat je keuzes kunt maken. Ze begeleidt je bij de het zetten van die stappen die nodig zijn om werkelijk vorm te gevem aan je nieuwe richting. Zo blijft het niet bij wensen en dromen.

Sinds 2006 zelfstandig marketingadviseur, -trainer en business coach (via haar bedrijf IJlan). Sinds een jaar of 5 ontwikkelde ze ‘Het Archetypische Perspectief’. Met archetypische verhalen, oplossende opstellingen en healing touch technieken begeleidt ze ondernemende vrouwen naar een vervullend leven.

Magische Gegevens

summer of magicDe Summer of Magic bestaat uit twee dagen training, plus een reflectie-sessie online in september/oktober. Maximaal 8 deelnemers, zodat ruimte is voor voldoende persoonlijke aandacht.

Datum: 7-8 oktober

Tijden: 10:00 uur – 17:30 uur

Locatie: Zorgboerderij Blommendal, Ruifweg 6, 3835 PN Stoutenburg (Leusden)

Investering:

Normale prijs € 997,- (excl. BTW), Eenmalige zomerprijs 2021: € 497,- (excl. BTW)

Prijs is inclusief: 2 dagen training, inclusief lunch, koffie/thee en snacks. En inclusief een online sessie van ca. 1,5 uur.

Aanmelden: vul het aanmeldformulier in hieronder

Aanmelding

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Bedrijf(verplicht)

  Adres(verplicht)

  Postcode(verplicht)

  Plaatsnaam(verplicht)

  Je email (verplicht)

  Aanmelding voor:

  Summer of Magic

  Aanvullende opmerkingen