mini-cursus

Mini-cursus

Ga mee op reis in je binnenwereld en doe mee aan deze mini-cursus!

Een nieuw begin, zo voelt een nieuw jaar altijd. Een onbeschreven blad, waarin alle mogelijkheden open liggen. En nu helemaal, met alle onvoorstelbare gebeurtenissen in de wereld.

Maar waar begin je aan? Wat ga je doen? En wat laat je liggen? Je hebt keuzes en geen enkele zekerheid. Niemand kan je zeggen wat je moet kiezen. Die richting moet van binnen uit komen.

Ik heb een videoserie gemaakt die je hierbij helpt. Gedurende 3 weken ga je op reis in je binnenwereld. 2x per week krijg je een video waar je mee aan de slag kunt.  Je leert jezelf beter kennen en je gaat  met andere ogen kijken naar wat er achter je ligt.

Een harde reset: zo wordt deze tijd wel genoemd. Stilstand om je af te vragen ‘zit ik eigenlijk wel op de goede weg?’ en ‘is het niet tijd voor een nieuwe weg, een andere keuze?’.

Hoe goed ken ik mezelf eigenlijk? En is dit hoe ik verder wil?

Wanneer dit vragen zijn die je bezig houden, wanneer je op zo’n kantelmoment staat en het gevoel hebt ‘het moet anders maar hoe?’ Dan ben je toe aan de  mini-cursus ‘Op reis in je binnenwereld’. Vraag jij je af: hoe je je leven een andere wending kunt geven?

Doe dan mee aan de ‘Reis in je binnenwereld’. Een gratis mini-cursus waarin je wordt meegenomen in jouw binnenwereld. Je ontdekt van welk archetypisch verhaal je gebruik maakt en hoe je daar een nieuwe wending aan kunt geven.

Op Reis in je Binnenwereld:
Ja, ik ga mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Let op: In deze mini-cursus gaan we op avontuur in je binnenwereld. De positieve en negatieve dingen die je meemaakt in je leven zijn tegenstellingen. De balans daarin creëren, een nieuwe laag van kracht in jezelf aanboren en een nieuw perspectief vinden: dat is waar het hier over gaat. Het is níet bedoeld als therapie bij psychische klachten.