De weg is vrij

| 0
Monique de Boer
maart 30, 2021
    
De weg is vrij

Enige weken geleden heb ik een opstelling mogen ervaren bij Ingrid. Ik had een vraag en een diep verlangen en snapte maar niet waarom ik er nooit toe kwam. In het inleidende gesprek werd al het een en ander op een rijtje gezet, toch het antwoord werd wel heel duidelijk in de online opstelling.

Ik ging er blanco in en had geen idee wat mij te wachten stond. Ingrid plaatste 2 poppetjes, de ene  was ik en de ander mijn doel.  Er kwamen andere poppetjes bij, die poppetjes waren niet alleen mensen, maar ook gevoelens en obstakels.  Ze bleef wachten op mijn reactie en ik had de tijd. Warmte, angst, bergen, benauwend kwam op mij af en Ingrid reageerde daar zo op, waardoor ik weer verder kon met de opstelling.

Poppetjes kwamen erbij en werden verplaatst. Totdat het goed voelde en het liet mij zien dat er helemaal niet zoveel obstakels meer waren en dat ik de weg vrij kon maken. Op advies van Ingrid heb ik het de weken daarna rust gegeven en alles op mij in laten werken. Stap voor stap kom ik wel dichterbij mijn doel en het besef dat er in mijn onderbewuste nog zoveel op te ruimen was heeft mij enorm geholpen. Door die sessie is die weg vrij, een weg waarvan ik niet wist dat die al vrij was. Dankjewel Ingrid.