hart onder de riemDe blogs op deze website schrijf ik vooral over thema’s waar ik op dat moment mee worstel of die me bezig houden. En die me inspireren tot gedachten en uiteindelijk een tekst. En wanneer zo’n thema dan opnieuw voorbij komt, zoals thema’s en patronen dat meestal doen, dan vind ik troost in een tekst die ik al eerder schreef. Dan denk ik soms bij mezelf ‘goh, dat is eigenlijk best een goed stukje!’.

Hart onder de riem

Dat terugzoeken van teksten dat is best lastig. Daarom heb ik voor jou dit ebook gemaakt, Hart onder de Riem, met een aantal artikelen waarvan ik denk dat ze je kunnen inspireren en/of troosten. Om je gedachten en gevoelens weer op een rijtje te krijgen. Dat hebben we allemaal soms nodig. Want lezen van een tekst creëert afstand tot dat thema en dan wordt de hele toestand toch wat duidelijker.

Thema’s

Thema’s waar ik over schrijf zijn thema’s die ik in mijn praktijk veel voorbij zie komen, zoals:

  • eigenwaarde
  • compassie met jezelf
  • kwetsbaarheid
  • durven en zichtbaar zijn
  • teveel dat weinig vervullend is
  • en dan vervolgens vastlopen.

Gratis

Het ebook Hart onder de Riem kun je gratis krijgen: meld je hieronder aan met je naam en emailadres. Dan ontvang je het ebook in je inbox. Gemakkelijker kan ik het niet maken!

Ik wens je dan ook veel inspiratie toe bij het lezen van de verhalen: ik heb het met veel liefde voor je gemaakt. En ik vind het ook heel fijn om van je te horen wat je er van vond.

Ja, stuur mij dat ebook!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Reacties

Klementine Vis
www.klementine.nl
maart 9, 2022

We kennen allemaal die momenten dat je het even niet meer weet. Dat je vastloopt of dat je twijfelt aan jezelf. In deze troostrijke verhalen van Ingrid komt het allemaal voorbij. Herkenbare thema’s als eigenwaarde en vertrouwen hebben in wat je nog niet weet. Je leest er geen oplossingen, wel wat aanwijzingen of richtingen om anders te kijken. Maar je leest vooral de menselijkheid van al deze thema’s. We hebben dit allemaal. Je leert meer compassie met jezelf te hebben, wanneer je je realiseert dat je niet de enige bent. En dat biedt troost.